?Den følelsen``

 Fikk en telefon i går kveld fra en veninne. Det var så godt å ha en voksen samtale med en person som har et stort hjerte. Kjente at dagen var berget og jeg la meg med en god følelse. I natt var første natten der jeg sov uten å ha mareritt. Sto opp og tok e dusj så kom følelsen krypende på meg igjen. Hva er det for en følelse jeg har? Vet ikke om det er sinne, hat eller savn. Det er bare en ekkel klump i brystet som ikke vil ut. Det er som om jeg har en motor inne i meg og den går hele tiden. Når den går så klarer jeg ikke å finne roen, klarer ikke å konsentrere meg og klarer ikke heller fortrenge. Det er bare noe inderlig vondt inne i meg som har fanget meg i et tomrom midt mellom fantasi og virkelighet. 

Om tre dager er det 17. mai. I vår familie har dette alltid vært en stor festdag der barn og barnebarn kommer hjem til oss på frokost. Nå hender ikke det lenger. Kjenner at jeg ikke klarer å dra hjem engang. Klarer ikke følelsen av å bli betraktet som en stakkar som vi må ta vare på. Jeg trenger mere tid for meg selv, mere tid til å finne ut hva jeg skal gjøre.

Fikk telefon fra min sønn i dag. Han er jo redd for pappaen sin og bryr seg om hvordan jeg har det. «Pappa kan ikke bare du finne deg noen» sa han. For å være helt erlig så er jeg ikke der nå. Huskar ikke hvordan man sjekket opp noen. Nå heter det ver date! Er så pass brent ennå at jeg vil ha store problemer med å stole på en person som jeg treffer. Brent barn også videre....Jeg skal bruke tiden, bruke tiden på meg selv, være egoistisk en stune og ikke ha bekymring og dårlig samvittighet når jeg fonner på noe spm er gøy.

Fikk telefon fra noen svenske venner som jeg har. De kjenner til min situasjon og inviterte meg på Sweden rock i begynnelsen av juni. De vet om min store musikk interesse så de har på en eller annen måte klart å ordne meg et back stage pass til konserten med en av mine store helter Ozzy Osbourne. Hvem kan vel si nei til det!!! Så om en stund blir det mere kjøring. Ozzy I?m coming your way. Tenk dere den selfien. Jeg og Ozzy. Klarer jeg å få den så blir den lagt ut her :)

Takk bloggen for at du lytter i dag også. Gla i deg

 

 

 

2 kommentarer

Du gjør det som er riktig...

Skriv en ny kommentar