Forandring fr

Det sies at forandring fryder, men hva om den ikke gjør det. Hvofor skal man søke etter forandring. Dette er den største forandringen jeg har hatt i mitt liv og det skal være så inn i helvete sikkert at den ikke fryder. Jeg ville ikke dette! Hva om jeg ikke hadde sagt noe når jeg fant ut at hun hadde en annen. Kunne jeg fortsatt og levd et liv med henne som om ingen ting hadde skjedd? Det er jo jeg som har bestemt at det måtte skje en forandring. Det er jo jeg som har gjort det slutt. Hun hadde en elsker og levde godt med to forhold. Hun har levd på denne måten i lang tid. Det kjennes ikke godt, men det var nok det rette å gjøre. Eller var det det? Nå kjennes det vondt. Jeg er knust og hele mitt liv er i ruiner nå. 

Er det verre for en mann og bli bedradd av sin kone enn omvendt? Har vi noen fordommer i samfunnet som gjør at menn som blir bedratt blir sett på som om de har skyld i det som hender. Jeg føler det sånn. Jeg føler at det som har hendt har gjort meg til en stakkar. Jeg vet at jeg er sterk, men jeg klarer ikke å finne den styrken nå. Klarer ikke å gå vidre. Jeg sitter fast i sorgen og fortvlelsen. 

Jeg sitter nå på mitt hemmelige sted en plass i Finnland. I går klarte jeg å slappe av og nyte det gode været, men idag fikk jeg en nedtur igjen. Til helvete med ho. Jeg er ikke glad i henne lenger, men jeg har et sår inne i hjertet som ikke vil gro. Det såret har hun påført meg, og det er det som må leges.

Skal jeg prøve å treffe noen andre? Hvordan gjør man det? Vet ikke om jeg er klar for det, vet ikke om jeg noen gang blir det. Hvorfor er dette så vanskelig? Hva er det med meg? Halve Norge er skilt, har alle den her jævla sorgen? Er jeg normal?

Takk bloggen for at du lytter, gla i deg

3 kommentarer

Sorgen er normal. Men det blir bedre. Og ja, det er like vondt andre veien.

Hei, jeg aner at du tillegger trofasthet en mye høyere verdi enn hun som var din utvalgte. Hun var ikke den du trodde hun var? Hun kan ikke ha vært den rette for deg? Hadde hun vært den rette for deg ville hun ikke hatt en annen mann på si? Du trodde hun var den du elsket, men hun bare liknet på kvinnen som er ment for deg? En slags løsning kunne ha vært at du var utro mot henne også, for da ville dere vært like ille. Slik det er nå er du bedre enn henne, du ga henne "alt" og hun tok det tydeligvis ikke alvorlig, det sårer veldig dypt. Selv har jeg kommet til konklusjonen at mange kvinner finner det litt uutholdelig å ikke kunne "gi" dersom hun føler at en mann trenger henne. Det er ikke lett alltid å være så full av kjærlighet, ha så mye å gi, og måtte begrense seg til bare én mann.

Takk Leiv. Det var kloke ord og det varmer å høre at andre tenker som meg.

Skriv en ny kommentar