Er det ok å rømme?

Nå har jeg rømt. Har kjørt bil i hele dag og befinner meg nå på et hemmelig sted. Klarte ikke lenger å sitte og se på en ribbet leilighet, et ribbet hjem. Sto opp kl 04 i dag tidlig og bare begynte å kjøre uten noe mål. Har nå kjørt i 14 timer! Sitter på et lugubert motel, og det er herlig. Det er utrolig hvor mye aggresjon og fortvilelse som forsvinner når man sitter i en bil med høy musikk og trykker på gass pedalen. Fikk det rådet at det var galt å stikke nå, det beste ville være å bli og venne seg til den nye tilværelsen. Fuck you!! Tror ikke denne personen har peiling på hva man skal venne seg til. For meg kjentes det rett å få litt avstand nå, komme meg bort og samle tanker uten en tom leilighet som roper til meg hva som har hendt. 

Er det galt å rømme? 

Har sendt en sms til de som jeg bryr meg om at jeg vil være på rømmen en stund.  Vet ikke hvor lenge, men det blir noen uker. Trenger denne tiden for meg selv, trenger tid til å finne meg selv, trenger tid til å finne ut hva jeg skal gjøre. 

Har bestemt meg for at jeg aldri vil tilgi, aldri godta get hun har gjort mot meg. Er fortsatt skuffet, sjokket og trist når jeg tenker på det. Jeg er nå i en tilstand der jeg kommer mer og mer til meg selv. Har kommet ut av den paralelle diminsjonen der jeg var apatisk og levde ved siden av meg selv. Nå tenker jeg på karma. Karma is a bitch og den vil treffe henne en dag. Karma kommer av seg selv, men jeg skal hjelpe den, gjøre livet hennes surt ved alle anledninger jeg kan. 

Er jeg ute etter hevn? Trur ikke det, trur bare at jeg må være på den måten for å komme videre. Vi har felles barn, så våre veier må møtes. 

For første gang så kjenner jeg på følelsen av at jeg kan klare dette, kan klare å stable livet mitt opp igjen og gå videre. Vet at det kommer flere medturer, men nå skal jeg nyte denne følelsen so er i meg nå. 

Takk bloggen min for at du lytter, gla i deg

4 kommentarer

Ikke hjelp Karma. Da blir du den store drittsekken. Kunne skrevet mye mer men..... Og hvorfor skulle du ikke rømme? Jeg rømte selv, og fikk den fineste ferieturen jeg noen gang har hatt. Jeg visste heller ikke hvor jeg skulle rømme, så jeg tok en penn, holdt for øynene og satte pennen på et tilfeldig sted i sør-Norge, og reiste! Kos deg på rømmen!!

Ann: Forstår hva du mener angående karma, og er helt enig. Det er den djevelen inne i meg som vil at noe vondt skal hende henne og hennes nye type. Skal ikke hjelpe karma, men heller ikke legge til rette for at hun får det enklere. Takk for kloke ord Ann

Huff så ufattelig tøft. Får vondt inni meg av å lese dette <33333

Håper ting ordner seg med tiden :)

Laurie: Jeg skal klare å reise meg igjen. Det blir en lang vei, men har bestemt meg nå

Skriv en ny kommentar