Måtte ho brenne i h......!

Kl 01i natt fikk jeg sms fra henne. Ho var kommet hjem og i dag ville hun ha tilgang på leiligheten min, uten at jeg var tilstede, for å gå gjennom alt og ta de tingene som hun ville ha. Jeg sa at det ikke var aktuelt. Hun er flyttet ut og jeg vil ikke ha henne inn i min leilighet. Ba henne skrive en liste over det hun skal ha, men da truer hun med advokat. Jeg føler meg ribbet, fysisk og psykisk. Det er et helvete og jeg klarer ikke kjempe mere. Trudde på en måte at jeg hadde nådd bunnen psykisk, men hun klarte å trykke meg enda lenger ned. 

Jeg ser det at skal jeg komme meg videre så må jeg få henne ut av livet mitt. Få tingene hennes ut av huset mitt. Få bort alle minnene atter 35 års ekteskap. På bakgrunn av dette er jeg villig til å svelge mange kameler. Svelge dem for at jeg skal kunne gå videre. 

Er i en tilstand av fortvilelse og sinne. Vet bare at jeg ikke vil treffe henne. Klarer ikke tanken på at hun skal se meg slik jeg er nå, eller at hun skal få mulighet til å trykke meg lenger ned. 

Jeg prøver å se fremmover, prøver å legge planer, men ser at alle planet jeg legger har en varighet på en time. Etter det blir den enten kanselert eller så har jeg en ny. Akkurat nå planlegger jeg å komme meg bort herfra så snart jeg har fått henne ut av huset og har en oversikt over hva jeg har igjen. Har noen veldig gode venner i Sverige. Disse vil jeg dra til og være der en stund.  Jeg prater med dem hver dag og de vil ha meg ned så snart som mulig. Dette er kanskje en plan som jeg kan holde fast på. 

Må bare avslutte nå, trenger skal gå meg en tur for å prøve å få litt ro i hodet og prøve å samle tankene mine litt. Takk til bloggen min, det er godt å ha en plass og sette ord på tanker og følelser.

4 kommentarer

Få er venn til å komme og hjelpe deg og pakke ned alt hennes. Gi beskjed om at hun kan komme og hente tingene inne 14 dager.... Bli ferdig

Synes absolutt ikke at hun skal styre i leiligheten mens du er borte, nei. Flott at du holder på den.

Pakk sakene hennes og sett det ut. Si ifra at det er klart for henting.

Hun kan true så mye hun bare vil med advokat, men du har din fulle rett til å nekte henne tilgang til din leilighet.

Har du felleseie. Har hun retten på sin side.

Kram vännen. Ses snart ❤

Skriv en ny kommentar