Ryddedag

La meg for å sove kl 23 i går kveld. Hodet ville ikke være med på det så da klokken var ett så stod jeg opp igjen. Jeg begynte å rydde. Ville ha alt som minner meg om henne ut av syne. Skapene ble tømt for alle hennes klær og fant enda noen bilder der hun var på. Alt ble lagt inn på gjesterommet. Etter dette så var det vasking, vasket badet og kjøkkenet. 

Klokken var fire da jeg var ferdig, og jeg var fortsatt langt fra trøtt. Jeg tok på meg turklærne og bestemte meg for å gå på fjellet. Da klokken var 0530 i dag tidlig stod jeg oppe på en fjelltopp og så utover byen. Jeg fikk en plutselig trang til å bare skrike så høyt jeg klarte. Som sagt så gjort. Et urhyl runget utover byen og etter det så kom det en del gloser som ikke passer seg på trykk. På en underligg måte så var det utrolig godt å stå der å rope. Følte meg som en trykk koker som eksploderte. Når jeg var ferdig så kjente jeg at jeg var utrolig sliten og jeg skulle nesten ikke klare å komme meg hjem igjen. Så snart jeg var hjemme sovnet jeg. Sov i tre timer.

I morgen kommer min kone hjem fra Paris meld sin elsker. Han blir igjen i Oslo, men hun kommer hjem.

Hva skal jeg kalle min kone nå? Vi har ikke skrevet noen seperasjonspapirer. Er hun min ex nå? Skal jeg bare bruke navnet hennes? 

Vet ikke hva jeg skal si til henne når hun kommer for å hente tingene. Skal jeg være sint? Skal jeg være borte? Skal jeg hjelpe til? Huff, dette blir en tøff uke. 

2 kommentarer

Utrolig vanskelig situasjon! Jeg ville sett det ann. Kanskje bruke navnet bare.. Vet ikke. Vanskelig ass <333

Henger meg på og sier at du bare kan si navnet hennes. Hvis du synes det er vanskelig, kan du jo bare holde avstand når hun kommer. I alle fall ikke veldig lurt å bli sint.

Skriv en ny kommentar