Søndag 6. Mai

Hun dro til Paris på fredag sammen med Vidar. 

Jeg fikk en nedtur da flyet dro herfra og det var en tøff dag. Prøver å sette ord på hva jeg føler og det nermeste jeg kommer til er at jeg er glad i henne. Tanken på at hun er sammen med en annen mann river meg i hjerte. 

Jeg bestemte meg på fredags kvelden at jeg skulle prøve å gå en tur ut på byen. Dette var første gangen jeg dro ut siden jeg fant ut av at hun hadde en annen mann. Det ble ikke særlig gøy å være ute. Traff en del kjente og alle spurte hvorfor jeg var ute alene. Jeg hadde bestemt meg på forhånd at om jeg fikk dette spørsmålet så skulle jeg fortelle hva som var hendt. Var bare ikke forberedt på at jeg ble spurt så mange ganger. Jag var ute i tre timer, drakk fire øl, så tok jeg en taxi hjem. Sov dårlig eller ingenting den natten. 

I går så satt jeg for det meste foran TV skjermen. Satt å så på serier på netflix. Jeg bestemte meg for at jeg ville lage meg en kontaktanonse. Brukte kvelden til å få det til. Føltes egentlig ganske godt da det begynte å komme meldinger om at jeg hadde hatt besøk på side siden min. 

I dag etter at jeg hadde dusjet veide jeg meg. Har gått ned 18 kilo i vekt. Må prøve å stoppe vekttapet nå, me det er vanskelig å spise. Er invitert til min datter på middag idag. Vet ikke om jeg skal gå eller ikke. Jeg er utrolig gla i henne, men syntes det er vanskelig å være hjemme hos henne og familien siden jeg er redd for at jeg ikke klarer å ha kontroll på følelsene mine. Det er enda noen timer til jeg skal være der så jeg skal vurdere om jeg skal gå om en stund. 

Noe av det som er vanskelig nå er at min kone ikke har vært her å hentet tingene sine. Har sagt flere ganger at hun må komme å hente det hun skal ha, men hun er hele tiden opptatt og har aldri tid. Nå har jeg ventet i tre uker. Har gitt henne en frist til neste søndag for å hente det hun skal ha. Bryr meg egentlig ikke om hva hun tar, det som er viktig er at jeg må få begynne å etablere mitt liv. Håper at dette går iorden. 

3 kommentarer

Huff! Føler med deg! Sånt gjør forferdelig vondt!

Lei et lager og sett tingene hennes der

Du betaler første mnd leie, og sender henne nøkkelen til låsen rekommandert.

Skriv en ny kommentar