Hva nå?

Hva nå 

I dag er det torsdag 3.mai. Jeg har sovet dårlig i natt. Klarer ikke å samle hodet mitt, klarer ikke å samle tankene. Alle planer jeg lager er gyldig i en time, etter det så er det en ny plan. Jeg vil reise bort. Er det å rømme fra virkeligheten?

Har prøvd å spise litt idag, men blir bare kvalm av det. I går pakket jeg ned alle klærne til min kone og de ble hentet. Jeg fikk også en liste på sms der hun sier hva hun skal ha hos meg. Kjenner at jeg ikke bryr meg. Jeg svarte at hun skal bare ta det hun har samvittighet til å ta

Sa at jeg ville ha alt det hun skal ha ut av leiligheten innen søndag. Da svarte hun at det går ikke for hun skal til Paris med sin nye kjæreste.

Jeg holder på å pakke tingene hennes nå. Setter det i gangen slik at det kan bli hentet. 

Jeg sa at jeg planlegger å reise bort neste uke. Hun vil gjerne ha tilgang på leiligheten mens jeg er borte slik at hun ka hente det hun skal ha. Jeg klarer ikke tanken på at hun skal inn her, og kanskje den nye mannen hennes er med henne. Jeg sa at jeg skal være tilstede når hun henter tingene sine. 

Hodet er fortsatt ikke på plass. Spiller «Many rivers to cross» https://m.youtube.com/watch?v=SF3IktTk_pQ  Kjenner meg igjen 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar